Themapark Plopsa Coo

In het kleine Waalse stadje Coo, ten zuidoosten van Luik, vind u dit kleine themapark dat zeer dicht bij de natuur staat. Het park is vooral gericht op gezinnen en kinderen. De toegang tot het attractiepark is gratis maar u moet betalen voor het gebruik van de attracties. Het park beschikt over ongeveer 20 attracties voor wie dol is op avontuur! TIP: ook voor de wat oudere kinderen is dit  nog steeds een leuk park.

Ontdek de Star Flyer Tower, met deze attractie zweeft u naar een hoogte van 70 meter alwaar u een uniek uitzicht over de vallei van de Amblève en het themapark zult beleven.

In het wildpark ontdekt u de typische fauna van de Ardennen door een toch met een (langzaam rijdende) trein. De waaghalzen kunnen bobsleeën over twee pistes met een lengte van 850 meter of een ritje maken in de Coaster, de Karting, of de Splash. De kids vliegen hun superheldin Mega Mindy achterna in de Vliegende Fietsen, dwalen met Samson&Gert rond in het geheimzinnige Labyrint of worden één van de kornuiten van Piet Piraat op de Octopus. De kleintjes genieten van een ommetje op de rug van de Konijntjes, een rit op de nostalgische carrousel, of ze kunnen mini-golf (18 holes) spelen.

In Plopsa Coo kunt u gegarandeerd vele avontuurlijke uren doorbrengen! Verken de souvenirwinkels en de beroemde dansende fonteinen in Plopsaland. In de Plopsa winkel zijn vele perfecte souvenirs te vinden voor iedereen.

Kom en ontdek het park Plopsa Coo in een prachtig natuurgebied aan de voet van de beroemde watervallen van Coo. 

website http://www.plopsa.be/plopsa-coo/

Leuk om te weten dat is : honden zijn toegelaten in dit park!