Markt Bomal en Barvaux

La Petite Batte heeft aan het Ardense dorp een niet alledaags leven teruggeven op zondagen van Pasen tot Saint-Martin en sedert 1994 elke zondag van het jaar van 9 uur ’s morgens tot ongeveer 13 uur ’s middags.
De inwoners mengen zich onder de toeristen, onder de vele Nederlanders en Vlamingen en de tweede verblijfhouders en zelfs onder de Luikenaars, die eens iets anders willen beleven dan La Grande Batte en naar de Ardennen komen om een frisse neus te halen en zich terwijl uitsloven om enkele ongewone stukken te ontdekken bij de brocanteurs of om een goede zaak af te sluiten op het ogenblik dat de handelaars in primeurs hun dag afsluiten.

Begint rond 8.30 uur tot 13.00 uur.

In Barvaux is er markt op woensdag ochtend, deze markt is veel kleiner dan die in Bomal, er word hoofdzakelijk, kleding, planten en voeding verkocht.

Begint rond 8.30 uur tot 12.00 uur.

 

 Elke 11de november, trekt de grote markt van Saint-Martin, met zijn ongeveer 600 marktkramers een grote menigte aan, onafhankelijk van het weer...
De grote markt op 11 november is absoluut een aanrader, van s'morgens tot tot s'avonds laat één en al gezelligheid.
Prima lopend te doen vanaf de bungalow, en u heeft geen last bij de bungalow van al die mensen die vanuit heel België op deze markt afkomen.
      Afbeeldingsresultaat voor markt bomal sur ourthe