Circuit

Welkom op het circuit van Spa-Francorchamps, de referentie voor autosport en mechanische sporten in het algemeen. De piste is een competitietempel met een prestigieuze geschiedenis die vereerd wordt door de F1-piloten en –teams, en die unieke sensaties kan bieden. Stuurvaardigheid, snelheid, records, Francorchamps verzamelt al deze elementen.
U kan deze sensaties ook beleven dankzij onze pistedorpen, onze voorbehouden publieksdagen of ter gelegenheid van onze test days. Geniet van onze magnifieke toeristische omgeving om een geleid bezoek aan onze infrastructuren te organiseren of om iets te eten in onze Pit brasserie. Breng ook zeker een bezoek aan het automobielmuseum, in combinatie met een bezoek aan het circuit.
Aarzel niet om van Francorchamps te profiteren voor uw privé- of bedrijfsevenementen. Stel u voor: een seminarie, een teambuilding, een productpresentatie, een eenvoudige receptie of zelfs een huwelijksfeest, in een uitzonderlijk kader, met als decor het mooiste circuit ter wereld. Alles is mogelijk in onze VIP-ruimtes: huur van loges, mezzanines, zalen… Onze ontvangstmogelijkheden zijn talrijk.
Kom dus naar Francorchamps, want er is altijd wel iets te beleven, met in het bijzonder onze meest prestigieuze wedstrijden zoals de Belgian Grand Prix, de World Series by Renault, de 1000 Km, de Total 24 Hours, de Spa Six Hours, de RMU Classic, de Bikers Classic, de 12 uren BTCS… 

http://www.spa-francorchamps.be/nl/index.php?lg=nl